Tre gode tips til valg af webhotel

Hvis du har planer om at bestille et webhotel, er der mange faktorer, der bør have betydning for dit valg. Derfor er det afgørende, at du vælger med omhu. Hvis du ikke gør det, er der en risiko for, at du får bestilt et helt forkert webhotel.

Har du ikke den store erfaring med valg af webhotel, er det dog ikke sikkert, at du finder det nemt. Det kan skyldes, at du simpelthen ikke ved, hvad du skal holde øje med. Hvis det er tilfældet, så er det en god idé at læse med herunder.

#1: Hav fokus på oppetiden

Det er meget vigtigt at vælge et webhotel, der kan bryste sig af at have en god oppetid. Et webhotel vil ikke være meget værd, hvis serveren hele tiden er nede. Hvis den er det, vil det nemlig ikke være muligt at tilgå din hjemmeside eller e-mail.

De fleste udbydere har et sted på deres hjemmeside, hvor du kan læse mere om deres oppetid. Har du svært ved at finde dette, bør du i stedet forsøge at finde anmeldelser fra andre kunder. Ud fra disse kan du vurdere, om oppetiden er god eller ej.

#2: Der skal være plads nok

Når du vælger dit webhotel, er du også nødt til at have fokus på plads. Det vil nemlig ikke være alle webhoteller, der her plads nok til alle løsninger. Skal du f.eks. drive en hjemmeside eller webshop med mange billeder, er det nødvendigt med masser af plads.

I denne forbindelse er det værd at nævne, at du som regel skal betale en højere pris for mere plads. Selvom det er tilfældet, er dine penge til dette formål godt givet ud. Derfor er det også bedre at betale for lidt for meget, end en smule for lidt plads.

#3: Vælg webhotel med gratis SSL-certifikat

I dag kan det være svært at blive taget seriøst på nettet, hvis du ikke har SSL-beskyttelse på din hjemmeside. Heldigvis kan du finde en lang række udbydere af webhoteller, der tilbyder dette ganske gratis. Derfor er det værd at have med i dine overvejelser.

Slutteligt skal det også nævnes, at du bør have fokus på prisen. Hvis det er vigtigst for dig, at det ikke bliver for dyrt, så find et billigt webhotel på denne side. Her finder du en stor oversigt over webhoteller på det danske marked, hvilket kan gøre dit valg meget nemmere.