Find destinationen til dit romantiske get-away

I en travl hverdag med fuld fart på både på arbejde- og på hjemmebanen kan det måske forekomme, at dit parforhold har brug for lidt ekstra opmærksomhed og kærlighed. Og hvilken bedre mulighed for dette end på en romantisk rejse for dig og din partner. Derpå er der her en række idéer til, hvorhenne i verdenen disse romantiske rammer kan dannes.

Ferie med byen i fokus

Hvis du og din partner er mere til storbyferier og finder fascination og eventyr i et pulserende byliv, så er der en lang række muligheder både inden og uden for Europa. I Europa er storbyerne i de romanske lande oplagte, det vil sige Paris, Rom, Firenze, Madrid og Barcelona eventuelt, der alle har nogle kulturelle omstændigheder der kan være perfekte for jeres ferie. Paris er desuden alment kendt som kærlighedens by, hvis man trives godt i det symbolske tillæg. Uden for Europa kan New York fremhæves som en særdeles pulserende by, der potentielt kan have noget lidt andet at byde på end de europæiske metropoler. I Vietnam findes også Hoi An, der godt nok er en mindre by, men ikke desto mindre med sine mange lanterne kan virke fine og romantiserende på livet.

Den eksotiske ferie

Er I derimod mere til strandferien i eksotiske omgivelser med masser af afslapning, kan det være I skal søge jer uden for storbyerne. Her kan man tage på ferie ved amalfikysten, der med smukke strande og byer kan bidrage med en overflod af italiensk charme. Er I mere tiltrukket af det franske er der ligeledes et alternativ i Côte d’Azur. Øerne ved den sydlige del af Thailand kan måske også have interesse, hvis I ønsker at komme lidt længere væk og opleve kulturer endnu mere forskellige fra den danske. Er vand ikke højt prioriteret er der også fine muligheder i det nordlige Italiens Toscana med smuk natur.