Planlægger du næste års efterferie? Få inspiration til rejsedestinationer

Hvis du er typen, der godt kan lide at planlægge dine ferie i god tid, er det ikke for tidligt at gå i gang med at kigge på næste års efterårsferie. Der er mange fordele forbundet med at planlægge i god tid, da du bl.a. kan få gode priser, mens du også slipper for at stresse over, at du ikke har fundet en ferie, når efterårsferien nærmer sig.

Men hvor skal du tage hen på din næste ferie? Det kan du læse mere om på https://www.spies.dk/ferie/efteraarsferie, mens du også kan få et par gode idéer herunder.

Hvor skal du tage hen i efterårsferien?

Efterårsferien er placeret i den sidste halvdel af oktober, hvor vejret i Danmark virkeligt begynder at blive trist og koldt. Derfor er efterårsferien en oplagt mulighed for at slippe væk fra blæsten og regnen for i stedet at få lidt sol og varme på kroppen, inden du vender tilbage.

Her er områderne ved Middelhavet et oplagt valg, da temperaturerne på disse egne er utroligt behagelige i løbet af oktober. Her slipper du får de ulideligt høje varmegrader, som middelhavslandende oplever i løbet af sommeren, og du får i stedet mere moderater varmegrader, der ligger et sted mellem 20 og 25 grader.

Der er således stadig rig mulighed for at få sol og varme, og når du vælger Middelhavet, har du naturligvis altid mulighed for at nyde en tur i bølgerne, der stadigt er dejligt varme på denne årstid.

Det kan du eksempelvis gøre i Tyrkiet, hvor Alanya er et af steder, der er perfekt i løbet af oktober. Her får du masser af behagelig varme, og da regnsæsonen typisk først begynder i løbet af november og december, har du også rige muligheder for at få masser af sol på kroppen. Det samme gælder de græske øer som eksempelvis Kreta, Rhodos og mange andre.